Viewed 54 times 1 Answers
1 Reply
سلام وقت بخیر بالای خود فرم یه چیزی با این مضمون گفته شده که اگه جا نشد دو تا فرم که یکیش اسم فارسی توشه و یکیش انگلیسی رو مرج کنید و بفرستید.
2021-09-02 15:06:00

Similar Question:
#family

سلام وقت دوستان بخير ، ببخشيد يه سوال داشتم اگه ممكنه راهنمايي بفرماييد ، اينجا منظور ازassets گردش حسابه يا سند ملك يا آپارتمان هست ؟ممنون ميشم ???????????? Your assets and financial situation are insufficient to support the stated purpose of travel for yourself (and any accompanying family member(s), if applicable).
2023-02-10 00:00:00 # مهاجرت

فرم ۵۶۶۲ برای سابمیت حذف شده و فقط همین ۳ فرم باید آپلود بشه ؟ You must fill out and attach these forms to your application: Generic Application Form for Canada (principal applicant only) Additional Family Information Form (a form is required for the principal applicant and spouse) Schedule A - Background/Declaration (a form is required for the principal applicant and spouse)
2021-09-03 04:01:00 #Saskatoon [déclaration] مهاجرت

میخواستم از کانادا برای دریافت CAQ اقدام کنم الان توی مرحله سوم میخواد immédiate family را برای زیر ۱۸ مادرم همراه منه و به عنوان ویزیتور هر دو اینجاییم به نظرتون باید اینجا ذکر کنم که هستن باهام
2021-09-07 19:40:00 #Quebec City [کانادا] مهاجرت

وقتی برای ویزا با همراه اقدام میکنیم برای همراه هم باید CAQ بگیریم؟ الان دارم سوالای سایتو جواب میدم رسیده به این سوال که does your family member need a CAQ?
2021-09-13 12:20:00 #Quebec City [اقدام] مهاجرت

با عرض و آرزوی تندرستی برای همگی من مشغول اپلای برای ویزای دانشجویی هستم در جایی سوال شده Why is your family member visiting Canada? با توجه به اینکه همسرم قصد کار در کانادا دارد کدام گزینه را انتخاب کنم؟
2021-10-04 00:49:00 #Canada [کار در کانادا] مهاجرت

سوال هايي كه براي ساخت اكانت بايد جواب بديم اونجايي كه زده does your family member need a certificate d'acceptation du Québec? بله يا خير جواب بديم؟
2021-10-07 06:48:00 #Montreal [certificate] مهاجرت

سوال هايي كه براي ساخت اكانت بايد جواب بديم اونجايي كه زده does your family member need a certificate d'acceptation du Québec? بله يا خير جواب بديم؟
2021-10-07 06:48:00 #Quebec City [certificate] مهاجرت

روزبخیر قسمت دو اپلیکیشن Additional family information اضافه رو چطور میشه حذف کرد؟ گزینه ای ندارد ??
2021-10-16 04:01:00 #Saskatoon [family] مهاجرت

کسی میدونه جواب این سوال سفارت رو چجوری باید انتخاب کرد اگه همراه دانشجو بخواد اونجا ویزای کار داشته باشه If your famy member is studying or working in Quebec,they may need a CAQ Does your family member need a CAQ?
2021-10-31 12:47:00 #Quebec City [ویزای کار] مهاجرت

سلام آيا كسي اطلاع داره كه براي تاييد مدارك تحصيلي در سامانه سجاد بايد (اگه هم كارشناسي داريم هم ارشد ) هر دو رو بايد بارگزاري كنيم يا تكي تكي هم ميشه؟ اخه فعلا فقط كارشناسيم اصلش آزاد شده و ارشد مونده...
2023-02-10 00:00:00 #Canada

بعد از نامینیشن اگر oid باشیم چه مدارکی تو فدرال میخوان چون راهنمارو که خوندم فقط باید چند تا فرم پر میکردیم مثل ee نمیخواد دوباره کل مدارک (سابقه کار، فاند ستلمنت و …) بفرستیم؟
2021-08-31 04:45:00 #Canada